Forum voor Democratie in Fryslân op de rug!

Door de perikelen en ruzies binnen het Forum voor Democratie is de statenfractie van deze racistische partij in Fryslân in grote verlegenheid gebracht. Ze willen van Baudet af en wachten op de ontwikkelingen binnen het Forum om te bepalen of ze nog wel onder de partijnaam verder willen. Nu het voor velen steeds duidelijker word dat Baudet een crypto-fascistische koers volgt, haken er steeds meer prominente leden van het forum af. Antifascisten hebben altijd al gewaarschuwd voor het FvD en zullen de komende 2e kamerverkiezingen dan ook actief zijn in Fryslân om te waarschuwen tegen racisme en fascisme. Wat betreft de Anti Fascistische Actie Fryslân zijn racistische partijen als de PVV en het FvD niet welkom in deze provincie. 

Secretariaat van AFA Fryslân

 

Geef een reactie