WILDERS EN DE MILITAIRE STAATSGREEP IN TURKIJE GOED VOOR TURKIJE WAAROM NIET IN NEDERLAND?

Racisme, Islamofobie en repressie nemen hand over hand toe en richten zich op kwetsbare groepen, moslims, ”niet-westerse” allochtonen en vluchtelingen. En de met hen solidaire linkse activisten, die nu gebiedsverboden in de Haagse Schilderswijk krijgen opgelegd, omdat ze strijden tegen het politieracisme daar. Groepen, die gemakkelijk tot zondebok gemaakt kunnen worden zoals de Joden in de dertiger jaren [20 ste eeuw]

Overeenkomsten met die tijd zijn er:

De hetze!
De haatzaaiers [Wilders en co]
Een krachteloos gemaakt parlement, dat naar de pijpen van Wilders danst.
En straatfascisme:
Ja, van Pegida en opgewonden vluchtelingenhaters, die zich vorig jaar hebben doen gelden in Geldermalsen, Heesch, Steenbergen. Die straatfascisten, gecombineerd met de politieke parlementaire haatzaaierij van Wilders en partijen, die steeds meer een racistisch discours aanhangen [76] vormen een levensgevaarlijke cocktail. Nog versterkt door het etnische profileren, waarvan, slik slik, recentelijk een Amsterdams-Marokkaanse ”modelagent” slachtoffer is geworden!
Kan het erger? Ja!
Want beroepsracist Wilders is uit de hoek gekomen als supporter van de mislukte Turkse militaire coup. Kwalijk, zullen sommigen zeggen, maar ver weg.
Ik zeg Dichtbij!!!
Want het zegt veel over de manier, waarop Wilders het Staatsbestel ziet, ook in Nederland. Want als een militaire coup goed is voor Turkije? Waarom niet voor Nederland?
Vergezocht?
Wie had pakweg 80 jaar geleden gedacht, dat de meest monsterachtige slachting van de Joden in het zogenaamde ”beschaafde” Duitsland zou plaatsvinden, waar sinds de Middeleeuwen geen pogroms waren geweest?
Misschien heeft Celente het toch bij het juiste eind en komt er een moment, dat de allochtonen maar beter hun koffers kunnen pakken en Europa verlaten.

Maar voordat het zover is:
Laten we het Beest racisme vastberaden en zonder aarzeling bestrijden.

BY ANY MEANS NECESSARY! Voordat het te laat is.

BLIJF WAAKZAAM!

BLIJF STRIJDEN!

Met de pen en het zwaard!

WILDERS EN DE MILITAIRE STAATSGREEP IN TURKIJE/GOED VOOR TURKIJE, WAAROM NIET IN NEDERLAND?

http://www.astridessed.nl/wilders-en-de-militaire-staatsgreep-in-turkijemilitaire-terreur-goed-voor-turkijewaarom-niet-in-nederland/

http://community.dewereldmorgen.be/blog/astridessed/2016/08/07/wilders-en-de-militaire-staatsgreep-in-turkijegoed-voor-turkije-waarom-niet-in-nederland

 

unnamed_620

DE DODELIJKE COCKTAIL VAN WILDERS: ISLAMOFOBIE, RACISME EN NU OOK COUPISME!


Door Astrid Essed

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.