Drie dubbel straffen

Driedubbel straffen

In analogie met Klaas Dijkhof(VVD) stel ik voor dat zij die zich schuldig maken aan of aanzetten tot xenofobie, islamofobie , discriminatie en/of integriteitsschendingen dubbel te straffen. Zij die verbonden zijn met of stemmen op de VVD, PVV of FvD en de fout ingaan worden driedubbel gestraft. Kunnen we binnenkort ook verwachten dat een voormalig bewoner van een achterstandswijk eerder in de boeien wordt geslagen dan kan justitie mij mogelijk alvast preventief oppakken. Misschien dat daarna in de nieuwe parlementaire afdeling van penitentiaire inrichting Veenhuizen- goed voor de regionale werkgelegenheid- een goed gesprek kan volgen.
Gezien het ook parlementair verspreiden van collectieve karakterzwakte zijn het nog maar een paar kleine stappen richting wat we nooit meer wilden. Zie Hongarije, Oostenrijk, Polen en voormalig Oost-Duitsland. Dus geen dividend- en uitsluitingsgeneuzel meer maar systeemverandering. Dan gaat echt iedereen ook dieren, planten en natuur er op vooruit. Gelijkheid in diversiteit, dat is de uitdaging.
Dit artikel is met toestemming van de schrijver geplaatst en is eerder gepubliceerd in de LC van 22 september 2018

Sjoerd Bonnema

Bron foto’s
https://www.hartvannederland.nl/tag/achterstandswijk/

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/31/klaas-dijkhoff-een-combinatie-van-wiegel-en-bolkestein-13764999-a1579294

1 reactie


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.