WILDERS WIL POLITIE INZETTEN

WILDERS WIL POLITIE INZETTEN OM MOSKEEËN TE SLUITEN EN KORANS IN BESLAG TE NEMEN/WILDERS FASCISME MARCHEERT!

 

SAMENVATTING (EPILOOG)

Grenzen dicht, alle AZC’s sluiten, intrekking tijdelijke verblijfsvergunningen, verbod Koran, sluiting Moskeeën en islamitische scholen, desnoods met politie-inzet. Preventief opsluiten ”radicale” moslims (let wel, puur op opvattingen, zonder strafbaar feit)
Dit is maar een greep uit het PVV verkiezingsprogramma (zie begin artikel 2017-2021), dat in zijn anti Islamisme nog radicaler is dan het NSDAP verkiezingsprogramma over antisemitisme.

Afkomstig van Leider Wilders, die sinds 2006 zijn programma van haat spuit tegen moslims en niet-westerse allochtonen, die verbindingen is aangegaan met de neo nazi’s van Pegida en extreem-rechtse partijen als Front National en Vlaams Belang. die het land doorreist om mensen tegen de vluchtelingen op te hitsen, en het heeft over ”testosteronbommen” en het Heilige Boek de Koran vergelijkt met “Mein Kampf”

Een staatsfascist, nu verenigd met het straatfascisme. Dat fascisme, dat de hand boven het hoofd wordt gehouden door een lamlendige en onwillige Tweede Kamer en politici, van wie een groeiend aantal ook xenofobe taal uitslaat of xenofobe voorstellen doet.Dat wordt gebagatelliseerd door de pers. Maar politici en pers vergeten, dat zij bij een fascistisch beleid (want daar streeft Wilders naar) als eersten buiten spel worden gezet. Zij zouden eens wat feller en principiëler moeten reageren. Duidelijk is: Behalve misschien van Denk, moeten we anti fascistisch verzet niet bij parlementaire politici zoeken, maar buiten het parlement. Daar zitten de mensen, die bereid zijn de straat op te gaan en desnoods de confrontatie met de fascisten aan te gaan.

KADO’S VOOR HEN! Ik meen het:
Er kan een moment komen, dat moslims en (andere) allochtonen maar beter Nederland en Europa de rug kunnen toekeren. Maar wat er ook gebeurt, het fascisme en racisme zullen we blijven bestrijden.

 

MET DE PEN EN HET ZWAARD
NO PASARAN!´´

http://www.astridessed.nl/wilders-wil-politie-inzetten-bij-sluiten-moskeeen-en-inbeslagnemen-koransfascisme-marcheert/

http://www.pvv.nl/index.php/visie.html


Door: Astrid Essed

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.