Persbericht! Geert Wilders gaat Zaterdag 23 januari verzetspray uitdelen op de markt in Spijkenisse.

Geert Wilders gaat op Zaterdag 23 januari a.s. “verzetspray met een kleurstof” uitdelen op de markt in Spijkenisse. Hij wil deze spray uitdelen aan met name vrouwen, die zich daarmee zouden kunnen verweren, tegen de hordes van islamitische mannen die als testosteron bommen worden beschouwd.

Dit is de zoveelste propagandastunt van Wilders’ PVV om angst en haat te zaaien tegen moslims en vluchtelingen om deze mensen in een bijzonder kwaad daglicht te stellen. Gelukkig zijn de meeste nuchtere Nederlanders er zich bewust van dat Wilders’ PVV een neo-fascistische partij is, die racisme doet aanwakkeren en hiermee voortdurend bezig is om moslims en vluchtelingen en arbeids-migranten te willen criminaliseren.

Anti fascistische actie Fryslân roept inwoners en activisten in het Rijnmond gebied op, en met name in Spijkenisse, om op deze Zaterdag  23 januari een protestgeluid te laten horen tegen racisme en fascisme. Geert Wilders zal om 12.00 uur op de markt in Spijkenisse zijn om de verzetspray uit te delen. De samenkomst is tijdens de markt op de 1e Heulbrugstraat in Spijkenisse. Kom en laat je horen !

Toen niet, nu niet, nooit weer fascisme!

 

Secretariaat AFA Fryslân

 

spijkenisse Inclusief bijlagen2 640 voor website

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.